Cautare

5846 de rezultate pentru "rezultate suplinire 2009 calificati timisoara" (4.61 secunde)
Poli Timisoara - Petrolul 0-3, la "masa verde". ... Poli Timisoara si Petrolul au apucat sa joace doar 37 de minute, pentru ca nocturna a cazut de doua ori, iar conform regulamentului, rezultatul va fi 0-3 "la masa verde.
A fost bucurie mare joi seara pe aeroportul international din Timisoara. ... La Casa Tineretului din Timisoara li s-au inmanat cate 153 de euro. ... Cei mai tacuti dintre frustratii de la Timisoara se gandeau probabil la o noua plecare.
Istoric, nu neaga nimeni ca a inceput la Timisoara, cu cateva zile mai devreme, dar s-a oficializat si s-a incetatenit ideea revolutiei de la Bucuresti. ... Daca am fi acceptat punctele Proclamatiei de la Timisoara, din martie 1990, fata Romaniei ar fi fost astazi alta.
Fostul director al spitalului municipal din Timisoara, Octavian Mazilu, a fost ridicat de politisti chiar in timp de lua mita de la pacienti.
CFR Cluj, Unirea Urziceni, "Poli" Timisoara... ... Bani grei, daca ne gandim la zecile de milioane de euro "pompate" la Timisoara ori la transferurile ce parca nu se mai termina ale Clujului.
OZN-ul de la Timisoara isi schimba infatisarea si devine unul din punctele de atractie ale orasului. Vechea uzina de apa a fost transformata in Muzeul Apei din Timisoara.
Politistii Sectiei 1 Urbane Timisoara au intervenit la Liceul Ana Aslan din Timisoara astazi, in urma unui apel la 112.
Femeia care a cumparat un copil de la o familie din Timisoara va fi cercetata in stare de libertate. Ea a fost prinsa in aceasta dimineata si audiata la Parchetul de pe langa Tribunalul Timisoara.
- A situatiilor frecvente in care medicii sunt obligati sa efectueze anumite servicii pentru care nu sunt calificati depasindu-si astfel competentele si asumandu-si astfel in nume propriu anumite riscuri;
Mai mult, conform aceleiasi cercetari, "liderii opozitiei sunt, pentru moment, din motive obiective, prea putin cunoscuti si, pe cale de consecinta, prea putin asimilati sau acceptati in UE spre a fi calificati drept o alternativa politica romaneasca de natura a determina schimbarea de atitudine fata de Romania in masura in care aici s-ar produce o alternanta la putere".
Potrivit datelor rezultate din declaratiile agentilor economici, doljenii au la dispozitie în prezent peste 1.400 de locuri de munca, în diverse domenii si pentru diferite stadii de pregatire.
In acelasi timp, a fost largita sfera categoriilor de entitati cu care pot fuziona IFN-urile, iar Banca Nationala a Romaniei (BNR) va emite reglementari secundare care vor prevedea procedura de inregistrare a entitatii rezultate.
Masura are ca scop reducerea cheltuielilor si a fost luata ca urmare a slabelor rezultate financiare din ultimul timp. ... Majoritatea celor concediati sunt calificati in domeniul lacatus ajustor, turnatori, strungari si frezori.
cresterea economica in 2009 nu va fi mai mare de plus 1,3 la suta, cea mai slaba rata de crestere din 2001 pana in prezent.
cresterea economica in 2009 nu va fi mai mare de plus 1,3 la suta, cea mai slaba rata de crestere din 2001 pana in prezent.
Pentru prima data, institutul EuroNCAP din Bruxelles a centralizat toate rezultatele obtinute in urma testelor de impact efectuate pe parcursul anului 2009 si a identificat cea mai sigura masina a anului:
Bombardamentul mediatic in exces, difuzarea obsesiva, peste weekend, a celor 19 secunde in care Basescu loveste un copil, face insa ca, la sondajul-fulger de luni, Dancu sa obtina urmatoarele rezultate: ... Timisoara.
Era si inainte concurenta la echipa, dar mie mi s-a tras de la meciul cu FC Timisoara, cand am vazut acel cartonas rosu, gratuit zic eu.
Experienta dobandita in fotbal l-a determinat pe Gheorghe Fratica sa spere in continuare la promovare, desi este constient de faptul ca diferenta de 11 puncte, care o desparte de Gaz Metan Severin de primele doua clasate, Gloria Bistrita si FC Timisoara, este destul de greu de remontat.
In celelalte meciuri ale etapei s-au inregistrat urmatoarele rezultate:
google-analytics.com